Szalvétagombóc (paleo)

2017-04-28

sponsored links



Vadas mellé készült, de bármilyen pörkölt vagy szószos hús mellé remek köret lehet. Most is a Cookori.com oldalán talált szuper kis kütyüt használtam, amivel minden kínlódás nélkül, gyorsan elkészült a köret. Nagyon látványos a végeredmény és a romeltakarítás is csak pár percet vett igénybe a végén. Nálam ez nagyon fontos tényezõ! :) Még több szalvétagombóc készítõs receptet találtok ide kattintva.

Hozzávalók:

4 db paleo kifli (ezt használtam)
3 dkg folyékony kókuszolaj
3 tojás
fél dl víz
2 cl citromlé
1 csokor finomra vágott petrezselyem
törött bors

A tojásokat egynemûre keverjük az olajjal, a citromlével, a vízzel, a törött borssal és a sóval. Hozzáadjuk a lisztet és a finomra vágott petrezselymet. Hozzágyúrjuk a karikára vágott kiflit. Felmelegítjük a vizet. Amikor gyöngyözni kezd a víz (nem kell forrnia, és közepes láng is elég a fõzéshez) a masszát a formába töltjük, jól belenyomkodjuk. A vízbe rakjuk, Fedõvel lefedve 30 perc alatt megfõzzük. Langyosra hûtjük. Felszeletelve kínáljuk.

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s