Szakács tanárokat és kuktákat keresünk!

2014-03-04

sponsored links

Szakács-tanárokat keresünk!


Fõzõiskolánk tanári karába olyanok jelentkezését várjuk, akik kulináris végzettséggel, vagy ezzel egyenértékû szakmai tapasztalattal rendelkeznek, elkötelezettek a szakmájuk iránt, örömüket lelik a tanításban és szívesen lennének egy olyan csapat tagjai, amely az egészséges életmód elkötelezett híve! Valamely más ország konyhájában szerzett specializáció elõnyt jelent.

A jelentkezéseket 2014. március 17-ig várjuk a makifood@gmail.com e-mail címre egy rövid motivációs levéllel és önéletrajzzal, valamint a referenciák (és kontaktszemélyek) megjelölésével!

*****

Kuktákat keresünk!


Fõzõiskolánkba 5 új kuktát keresünk! Olyan lelkes és lelkiismeretes jelöltek jelentkezését várjuk, akik szeretnek fõzni és szabadidejüket szívesen töltenék azzal, hogy tanáraink mellett kuktáskodjanak néhány órán (szemeszterenként 2-3 fõzõórán, 1 vacsoraklubon, valamint 1 késtechnika órán).
Ezek az alkalmak lehetnek hétköznap (többnyire csütörtök vagy péntek) esténként (17 órától), valamint szombaton délelõtt (9 órától) és délután (13 órától).
Helyszín: Budapest, XIII. kerület, Madarász Viktor utca.

A program során a kukták részt vesznek az ételkészítés teljes folyamatában, elsajátítják a mise en place és a megfelelõ elõkészítés alapjait, az óra közbeni rendtartásban, mosogatásban, segítségnyújtásban vesznek részt. Fõzõiskolánkban a nemzetközi konyha receptjeit szezonális, friss konyhai alapanyagokból készítik el a hallgatók tanáraink irányításával és a kukták segítségével az egészséges táplálkozás jegyében.

A kukták a tanulásért cserébe bérezést nem kapnak, viszont a szakmai gyakorlatról igény szerint igazolást tudunk kiállítani.

Angol nyelvtudás vagy egyéb idegen nyelv ismerete (francia, spanyol) nem feltétel, de elõnyt jelent.

Amennyiben felkeltettük az érdeklõdésedet önkéntes programunk iránt, kérjük, jelentkezz egy rövid motivációs levéllel és önéletrajzzal a makifood@gmail.com e-mail címen 2014. március 17-ig!



Folytats a blogon ... makifood.blogspot.com/2014/03/szakacs...

sponsored links

Keres?s