Subway ? Reggeli Sub

2014-02-05

sponsored links

Utoljára 2012 tavaszán kacérkodtam a Subway-el, ami viszonylag mély nyomokat hagyott bennem, de nem pozitív értelemben. Valahogy úgy voltam, hogy a szendvicsezés ebédre azért nem pálya, viszont most, hogy robog a reggelizõ vonat eldöntöttem, visszatérek. Reggel 8 és 11 óra között van lehetõség a Subway éttermekben rendelni Reggeli Sub-ot. Négy különbözõ összeállítás várja a reggelizni vágyókat, melyeket egységesen 15 centis kenyérrel kínálnak.

A lista végén kullogó kolbász és omlettes verziót választottam egyszerû és hagyományos fehér kenyérrel. Zöldségeknél mondtam egy igazi all-in, egyrészt kell a vitamin, másrészt félig még aludtam így esélyem nem volt átgondolni valójában mit is látok a pultban. Szószokból csupán egyre koncentráltam és az nem volt más, mint a BBQ. Még mindig azon a szinten vagyok, hogy éppen odaérek idõre szóval maradt az elviteles megoldás, de szerencsére nem torzult el a szendo szállítás közben.

Esztétikai megjelenés: Ízléses nem agyoncsicsázott papírba csavarják a szendvicset, ezt például jó szorosan így meg sem moccantak benne az alapanyagok. Levetkõztetve meglátjuk magát a reggelit amibõl szinte kibuggyan a sok zöldség. Tényleg került bele minden, hagyma, paradicsom, jalapeno, uborka, saláta és olívabogyó. A szószt nem túlozta el a pultos hölgyemény, de azért látni mindezek tetején csillogni a reggeli napfénynél. A kolbász és omlett párosa hátulról támasztja a zöldségfrontot. Az omlett szintén egészen szolid, a kolbász alatt egy kicsit látszik, de ennyiben ki is fújt. A kolbász színe elsõre meglepett, valószínûleg mostanában hozzászoktam a pirosas, paprikás verziókhoz. Az összkép korrekt, egy ilyennel élmény indítani a napot.

Pont: 9/10

Ízvilág: ilyen helyen valahogy alapból elvárja az ember, hogy mindennek meglegyen a friss, kicsattanó íze. Ez meg is van, külön elismerés a hagymának, jalapenonak és az olívabogyónak. A kenyérben semmi meglepetés nem rejtõzik, talán mégiscsak jobb lett volna más fajtával kérni. A kolbász nem túl ízes, bármilyen fûszer jó lenne bele csak legyen karaktere. Az omlettet észre se vettem, arra a két falatra amire jutott belõle. A szósz nem túl édes, ez most valahogy sokkal jobbnak tûnik, mint anno réges-rég 2012 õszén. Az összkép egész jó mivel a sok és finom zöldség üdítõen hat és segít felkelni.

Pont: 7/10

Mennyiség: A 15 centis kenyeret nem volt pofám, sem lehetõségem lemérni, mivel a mérõszalag továbbra is hiánycikk, egyéb alternatív mérési megoldások nem jöhettek szóba melóhelyen. Zöldséggel alaposan telepumpálták a sub-ot, kicsit sem sajnálták belõle. A kolbász végignyúlik a kenyérrel megegyezõ hosszúságban és szerencsére nem is hajszálvékony fajta. Az omlettnél sajna jár egy kis fekete pont, ebbõl tényleg nagyon minimális mennyiség jutott bele, pedig ez az egyik névadó feltét, kár érte. Reggelire tökéletesen elég, a délig tartó lendületet ez is biztosítja.

Pont: 8/10

Ár/érték: A Subwayben a Reggeli Sub 380-nál kezdõdik, ami nem mondható katasztrofálisnak, igaz ekkor semmilyen üdítõ/kávé/tea nem jár mellé. Másrészt ez a vega húsmentes verziót jelenti, ha az általam befalt kolbászos és picit omletteset választjuk akkor a végeredmény máris 550 forint lesz ami még mindig az elfogadható kategória, bár erre sokan rávágják, hogy zsemle és parizer és kész ami nincs 45 forintnál több nyomós sajttal. Akinek fontos a reggeli és kicsit áldozhat rá az egyszer próbálja be, nagy csalódás nem lehet szerintem. A Subway kicsit emelkedett a képzeletbeli ranglistámon, de kizárólag a reggeli kategória miatt, ebédre továbbra se tartom jó opciónak a szendvicsezést hiába lehet akár grillezett húst kérni bele. (igaz sokban egy burger sem különbözik akkor már)

Pont: 8/10

(várjuk reggelizõhely tippjeiteket, lehet bármilyen, mi felkeressük..:)  )

560true thumbnails under 315true true 800http://mitettemma.hu/wp-content/plugins/thethe-image-slider/style/skins/frame-black
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide1
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide2
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide3
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide4
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide5
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide6
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide7
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide8
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide9
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide10
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide11
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Folytats a blogon ... mitettemma.hu/subway-reggeli-sub/?utm...

sponsored links

Keres?s