Spárgás frittata

2014-05-23

sponsored links

Korábban már egyszer elkészítettem ezt a könnyû, ízletes vacsorát, de sajnos akkor olyan borongós, esõs idõ volt, hogy fotót aligha tudtam róla készíteni. A héten magam vagyok esténként, ilyenkor szoktam a legtöbb zöldséges dolgot enni, mert elég csak magamra gondolni. :) Újra elkészítettem és ismét nagyon finom lett.






Spárgás frittata
Hozzávalók:
500 g spárga
1/2 kaliforniai paprika
5 tojás
100 g fetasajt
só, bors
petrezselyemzöld
1 ek. olívaolaj

Elkészítés:
Vegyünk elõ egy olyan serpenyõt, amit a sütõbe is be tudunk tenni. Melegítsük elõ a sütõt 200°C-ra.
A spárgát pucoljuk meg, vágjuk le a végét, majd daraboljuk fel. A kaliforniai paprikát vágjuk vékony csíkokra. Kevés olívaolajon süssük pár percig, amíg annyira megpuhul, hogy még "aldente" maradjon.
A tojásokat verjük fel és ízesítsük sóval és borssal. Öntsük a spárgára, morzsoljuk vagy daraboljuk rá a fetasajtot, majd elõmelegített sütõbe toljuk be 15-20 percre. Miután kivettük szórjuk meg friss petrezselyemzölddel.



Folytats a blogon ... koskacukor.blogspot.com/2014/05/sparg...

sponsored links

Keres?s