Spenóttal - sajttal töltött pulykamell rolók rántva

2014-02-02

sponsored links

Ma ebédre frankfurti levest, spenóttal - sajttal töltött pulykamell rolók rántva, amihez fûszeres burgonyát és vajon futtatott, sajtot spenótot készítettem. Desszertnek pedig almás pite készült.
A pulykamell szeleteket egy picit kiklopfoltam, sóztam, majd edénybe helyeztem leöntöttem tejjel, fokhagyma szeleteket tettem rá és egy éjszakán át  a hûtõben pácolódtak. Majd másnap kivettem az edénybõl leitattam róluk a tejet, és megtöltöttem õket spenótos töltelékkel.
Egy 450 g-os fagyasztott spenótot kiolvasztottam szobahõmérsékleten, vajon megfuttattam, fokhagymanyomón átnyomtam két gerezd fokhagymát, hozzákevertem,valamint  10 dkg reszelt sajtot, 1 80g-os ömlesztett sajtot, 2 evõkanál kukoricadarát, sóztam, borsóztam és összefõztem. Pár perc alatt elkészült a töltelék, hagytam kihûlni és ezzel töltöttem meg a pulykamell szeleteket, amelyeket összegöngyöltem, bepaníroztam, lisztbe. tojásba, prézlibe és olajon megsütöttem. Fûszeres burgonyát és a megmaradt spenótot tálaltam hozzá, nagyon finom volt.
Jó étvágyat!!!
Íme a képek:






Folytats a blogon ... ritaennielvezet.blogspot.com/2014/02/...

sponsored links

Keres?s