Spenótos, sárgarépás krumplipürével töltött gomba

2015-02-19

sponsored links


Maradékhasznosító recept :)

Hozzávalók
(2 személy részére): 8 nagy tölteni való gomba, 5 krumpli, 1 sárgarépa, 1 maréknyi spenót, 2 cikk fokhagyma, 10 dkg kecskesajt (vagy más sajt), 10 dkg vaj,kevés olaj, fél dl tej, só, bors.

Elkészítése
: A krumplit és a sárgarépát meghámozzuk, felszeleteljük, enyhén sós vízben puhára fõzzük, a levét leöntjük, hozzáadunk kb 5 dkg vajat, a tejet, krumplitörõvel pürésítjük, hagyjuk kihûlni. A spenótot a finomra aprított fokhagymával, kevés vajon megfonnyasztjuk, a kihûlt püréhez kavarjuk. A gombák tönkjét apróra vágjuk, az olajon megpirítjuk, azt is a püréhez adjuk.  A gombákat ...

Folytats a blogon ... makacskakonyhaja.blogspot.com/2015/02...

sponsored links

Keres?s