Spen?tos csicseribors?kr?m

2023-08-06

sponsored links

Igen, t?ls?gosan s?sak, mindenf?le adal?kanyagokkal telik a boltban  k?szen vett szendvicsfelt?tek. ?ppen ez?rt mi nagyon sok olyat esz?nk, amit magunk csin?lunk a megv?s?rolt alapanyagokb?l.

Igen, erre lehet az a v?lasz, hogy macer?s.

Igen, ?n erre azt v?laszolom, hogy nem felt?tlen?l. Ebben a szendvicskr?mben a pir?tott szez?mmag a legmacer?sabb, de azt ?gy szoktam, hogy n?h?ny perc alatt pir?tok egy j? nagy adagot (egy tapad?smentes serpeny?ben addig kavargatom, m?g illatos ?s s?t?t(ebb) sz?n? lesz, majd ki?nt?m egy ed?nybe kih?lni) ?s h?napokig el?ll egy z?rt ?vegben a h?t?szekr?nyben.

Teh?t:

  • 2 ev?kan?lnyi zsirad?k (most ol?vaolajat haszn?ltam, de napraforg?b?l k?sz?lt is j?)
  • egy j? nagy mar?knyi spen?tlev?l
  • s?
  • kev?s z?zott fokhagyma
  • kb. 20 dkg-nyi f?tt csicseribors?
  • ?r?lt bors
  • 1-1,5 ev?kan?lyi pir?tott szez?mmag
A zsirad?kot megmeleg?tem, r?teszem a spen?tot a s?t ?s a fokhagym?t, ?s ?sszep?rolom.

Am?g p?rol?dik a spen?t, az ?sszes t?bbi hozz?val?t beleteszem egy turmixg?pbe, majd r?teszem a spen?tot is, ?s addig forgatom, hogy a spen?t m?r kr?mes legyen, de a csicseribors?b?l m?g legyenek eg?sz szemek is.
Megk?stolom, ha kell, ut?na?zes?tem.



Igen, ha felh?g?tod ?s tov?bb f?szerezed, nagyon finom kr?mleves lesz bel?le.

K?sz?n?m, ha le?rod a kapcsolatos gondolataidat a megjegyz?sek k?z? ?s k?sz?n?m, ha megosztod ezt a receptet, mert m?ni?m, hogy juttassuk el min?l t?bb emberhez, hogy az eg?szs?ges, rostd?s ?telek is lehetnek baromira finomak.


Folytats a blogon ... https://hogymegtudjuknezni.blogspot.c...

sponsored links

Keres?s