Spaghetti alla chitarra

2012-01-01

sponsored links

Azt hiszem most már hagyománnyá válik, hogy ez a recept minden év végének közeledtével terítékre kerül. 2010 szilveszterén a baráti társaság közremûködésével frissen készült a spagetti, mely (akkor is) paradicsomos húsgombóccal tálalva került az ünnepi asztalra.
Évzáró, s egyben a blog 2012 évet megnyitó receptje ez kérem:
szögletes spagetti paradicsomos húsgombóccal

Mielõtt bele..., akarom mondani elvágnánk a frissen gyúrt, kinyújtott tésztát, álljunk meg egy pillanatra. Évértékeltem... :) nyitottam egy mappát, s minden frissen gyúrt tészta legjobban sikerült fotóját bemásoltam.

A képeket nézegetve elöntött az elégedettség érzése, s bár fele annyi tésztát nem készítettem el, mint szerettem volna... de bátran kijelenthetem, hogy amit meggyúrtam, megformáztam, azt a legnagyobb odafigyeléssel tettem, belegyúrtam a szeretetemet, s lelkem egy darabját, hogy Ti is érezzétek elhivatottságomat. A tésztához fûzött érzelmem rendíthetetlen, így az új esztendõben is töretlen lelkesedéssel készítem a finomabbnál finomabb friss tésztákat. (tiszta)Tésztában gazdag évet ígérek, s ezúton kívánok minden kedves olvasómnak sok szerencsét az új évre, mindannyiótoknak legyen olyan, amilyet szeretne: szebb, jobb, boldogabb, friss tésztában gazdagabb! :)

Jól olvastátok, a spagetti, amit frissen készítettem szögletes. Húrokon átnyomva, egy jellegzetes olasz eszközzel ...


Folytats a blogon ... tisztateszta.blog.hu/2012/01/01/spagh...

sponsored links

Keres?s