Sonkás tavaszi saláta

2014-04-16

sponsored links


Hozzávalók (4 személyre):
1 kisebb saláta, 10 dkg sonka, 10 dkg kukorica (konzerv), 1 kisebb hagyma vagy újhagyma, 5-6 koktélparadicsom, 10 dkg uborka, 1 paprika, 10 dkg reszelt sajt, 2 dl joghurt vagy tejföl, só, bors, 10-15 dkg pirított kenyérkocka.
Elkészítése:

A zöldségeket és a sonkát apróra vágjuk, a kukoricakonzervet lecsöpögtetjük, majd az összes hozzávalót lerétegezzük egy mélyebb, salátalevelekkel kibélelt tálba. Rétegenként megszórjuk kevés sóval, borssal, meghintjük reszelt sajttal, és meglocsoljuk a joghurttal vagy tejföllel. 2-3 órára a hûtõszekrénybe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Frissen pirított kenyérkockával megszórva tálaljuk.

Folytats a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s