Sonkás-gombás tarja

2014-04-16

sponsored links


Hozzávalók (4 személyre):
80 dkg sertéstarja, 8 szelet sajt, 10 dkg füstölt sonka, 20-25 dkg gomba, 1 kis fej hagyma, só, bors, liszt, zsír.
Elkészítése:
A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sóval, borssal fûszerezzük, 30 percig hûtõszekrénybe tesszük. Ezután lisztbe mártjuk, és forró zsiradékon mindkét oldalukon kissé megsütjük. A hagymát apróra vágjuk, a gombát megmossuk, megtisztítjuk, és felszeleteljük. A pecsenyezsírban mindkettõt megsütjük, majd belekavarjuk a csíkokra vágott sonkát is. A keveréket ráhalmozzuk a hússzeletekre, befedjük a sajtszeletekkel. Elõmelegített sütõbe tesszük, és 10-15 perc alatt készre sütjük (amíg a sajt ráolvad a tetejére). Petrezselymes krumplival és savanyúsággal tálaljuk.

Folytats a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s