Skót tojás

2014-02-04

sponsored links

Már egy ideje eljátszottam a gondolattal, hogy elkészítem. Egy gasztro mûsorban láttam a receptet és az elkészítési módját, és nagyon megtetszett. Nagyon laktató, ezért elegendõ salátával kínálni.

Hozzávalók: 3-4 db fõtt tojás, 1 db dederka (cigánka) de lehet sima kolbászhússal is készíteni, liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírozáshoz, olaj.
Fõzzük keményre a tojásokat. Folpack fóliára helyezzünk 1-2 evõkanálnyit a kolbászhúsból, lapítsuk le, majd hajtsuk rá a folpack másik végét. Nyújtófával lapítsuk egészen vékonyra. Ezután a héjától megtisztított tojást helyezzük rá, és óvatosan vonjuk be a kolbászhússal.
Forgassuk lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába majd forró olajon süssük szép aranybarnára.

 
 


Folytats a blogon ... danadiskitchen.blogspot.com/2014/02/s...

sponsored links

Keres?s