SAVANYUSÁG / ERÕSPAPRIKA/
sponsored links
A kertbõl leszedtem az elsõ adag paprikát amit el lehetett savanyúságnak.
Nagyon egyszerûen el lehet tenni.
Az üveget és az üvegtetõt alaposan kimostam.
Felforraltam, lehûtöttem és tettem bele ecetet és negyed kávéskanál nátrium-benzoátot.
A paprikát több vízben megtisztítottam, a végeibõl levágtam.
Beleraktam az üvegbe.
Teleöntöttem vízzel, amit visszaöntöttem egy kis lábasba. Tettem hozzá sót, cukrot, borsot és babérlevelet. Forraltam pár percig, majd hagytam kihûlni.
Amikor már langyos volt adtam hozzá ecetet és nátrium-benzoátot.
Visszaöntöttem a paprikával teli üvegbe melyre rácsavartam a tetejét.
Remélem nem romlik majd meg!
Nagyon egyszerûen el lehet tenni.
Az üveget és az üvegtetõt alaposan kimostam.
víz
cukor
só
baberlevél
egész bors
Felforraltam, lehûtöttem és tettem bele ecetet és negyed kávéskanál nátrium-benzoátot.
A paprikát több vízben megtisztítottam, a végeibõl levágtam.
Beleraktam az üvegbe.
Teleöntöttem vízzel, amit visszaöntöttem egy kis lábasba. Tettem hozzá sót, cukrot, borsot és babérlevelet. Forraltam pár percig, majd hagytam kihûlni.
Amikor már langyos volt adtam hozzá ecetet és nátrium-benzoátot.
Visszaöntöttem a paprikával teli üvegbe melyre rácsavartam a tetejét.
Remélem nem romlik majd meg!