Sarkadi pecsenye

2023-11-11

sponsored links

Ez a fog?s el?sz?r ker?lt n?lunk asztalra, de biztosan nem utolj?ra. A csal?d egy?ntet?en megszavazta, hogy olyan ?zletes, hogy mindenk?ppen ker?lj?n fel a kedvencek list?j?ra. 
A recept megjelent a Kif?zt?k oldalon is. 
A felhaszn?lt gomb?t a Chef Gomba biztos?totta.
Hozz?val?k 4 szem?lyre
*1 k?zepes sz?zpecsenye
*s?
*?r?lt bors
*kev?s olaj

Tov?bb?:
*25 dkg Chef Gomba szeletelt csiperkegomba
*5 dkg sz?raz kolb?sz
*4-5 csemege uborka
*p?r ek olaj
*1 ek teljes ki?rl?s? t?nk?lyb?zaliszt
*2 dl cukormentes mandulatej
*s?
*?r?lt bors
*15 dkg sajt
 
A h?st leh?rty?zzuk, felszeletelj?k, v?konyra klopfoljuk ?s megsz?rjuk s?val, borssal. Felforr?s?tott serpeny?ben kev?s olajon mindk?t oldalukat megs?tj?k. Tepsibe fektetj?k mind. A visszamaradt olajon a szeletelt gomb?t megs?tj?k, kiszedj?k, f?lretessz?k. Megpir?tjuk a felkarik?zott kolb?szt, hozz?adjuk a gomb?t, a karik?ra v?gott ubork?t. Megsz?rjuk a liszttel ?s a tejjel s?r?re f?zz?k. S?val, borssal ?zes?tj?k. A ragut a h?s szeletekre kanalazzuk. Megsz?rjuk reszelt sajttal. 180 fokra el?meleg?tett s?t?ben kb. 15-20 perc alatt k?szre s?tj?k. Melegen, p?rolt rizs k?rettel k?n?ljuk.
 

Folytats a blogon ... aranytepsi.blogspot.com/2023/11/sarka...

sponsored links

Keres?s