Sajttal töltött parizel petrezselymes krumplival

2014-02-25

sponsored links

                                                                                 
Hozzávaló: 15 dkg. parizel, 10 dkg. sajt,/liszt, tojás, prézli/, krumpli: petrezselyem, vöröshagyma,só, olaj a sütéshez.
Elkészítése: Kicsit vastagabbra vágattam a parizelt két szelet közé  egy lapsajtot tettem és így paníroztam be majd forró olajban mindkét oldalát megsütöttem. Krumplit  a szokásos módon készítettem.  A  megfõtt  krumplit leszûrtem és abban az olajban amiben sült a parizel /csak  leszûrtem/ , apróra vágott vöröshagymát  és  petrezselymet szórtam  kevés ideig dinszteltem és a ráöntöttem a krumplira.


Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2014/02/...

sponsored links

Keres?s