Sajttal töltött fûszeres-tejszínes csirkemelltekercs durumlisztes, házi szélesmetélttel

2014-03-10

sponsored links


Egyik elsõ szaftos ételeim közül való ez a tekercs, a blogon is fent volt, de a fotója miatt kicsit pironkodtam, ezért most lecseréltem, és a receptet is módosítottam egy picinykét.
Amikor ezt az ételt kitaláltam, mindig rohantam az akkori munkahelyem és az otthonom között, nem volt sok idõm fõzni. Épp munka közben agyaltam ki ezt a receptet, mert el akartam használni a hûtõben árválkodó fõzõtejszínt, ugyanakkor sietnem kellett az ebéddel, mert a Kedvesem úton volt hazafelé. Az elõkészületekkel hipp-hopp megvoltam, a többi a sütõ dolga volt.
Emlékszem, ekkor használtam utoljára fõzõtejszínt, mert egy ismerõsöm fölhomályosított arról, hogy el kellene felejtenünk a vele való fõzést. Hittem neki, és bármilyen furcsa, fõzés esetében is habtejszínnel dolgozom. Ezt javaslom mindenkinek, mert elõbbi csak egy feljavított vacak, teli van fölösleges adalékanyagokkal, hogy úgy nézzen ki, mintha. A habtejszín viszont még mindig több eséllyel tartalmaz egészséges összetevõket még akkor is, ha a zsírtartalma nem mindig elegendõ. Fõzzünk tehát bátran ...

Folytats a blogon ... suniskanal.blogspot.com/2014/03/sajtt...

sponsored links

Keres?s