Sajtos rétes

2014-08-11

sponsored links

A rétest általában édes formájában ismerjük, bár biztosan sokan ettetek már tökös-mákos rétest, ami már a sós kategóriába sorolható, de most egy igazán sós verziót mutatok nektek. Nagyon egyszerû elkészíteni, és nem is kellenek hozzá extra hozzávalók.

Hozzávalók 3 rúdhoz:
5 kis burgonya
2 tubus krémsajt
3 tojás
10 dkg márványsajt
só, bors
6 réteslap (1 csomag)
kevés olvasztott ráma
5 dkg reszelt sajt
pirospaprika


A burgonyákat felkockázom, megfõzöm és átnyomom. Hozzáadom a krémsajtokat, a tojásokat, a márványsajtot, majd sóval és borssal ízesítem. A réteslapokat kettesével nedves konyharuhára fektetem és ráhalmozom a tölteléket, majd szorosan feltekerem. Megkenem olvasztott rámával, megszórom reszelt sajttal és paprikával, majd elõmelegített sütõben készre sütöm.


Folytats a blogon ... mindenamiszep.blogspot.com/2014/08/sa...

sponsored links

Keres?s