Sajtos rizslepényszendvicsek túróval töltve, pikánsan és hagyományosan

2014-03-24

sponsored links


Eztettem Éci nagyon meglepett a napokban, ui. személyes meghívott küldött a 62. VKF!-re. A játékról szóló bejegyzését persze már akkor elolvastam, amikor kihirdette, és rögtön elkezdtem azon agyalni, hogy vajon mit tudnék kitalálni rizs témakörben.
A játékot egyébként Chili&Vanília ötlötte ki még a blogos õsidõkben, és mostanra szép karriert futott be. Hihetetlen, hogy 7 év alatt a rizs, mint alapvetõ étel még nem került terítékre, de Éci éles szeme észrevette az eddigi témák között tátongó, betöltésért kiáltó ûrt.
Mivel én csak nemrég óta eszem meg ezt az egész Ázsia kedvencének számító meghatározó élelmiszert, így nincs túl sok tapasztalatom az ilyen és olyan típusú rizsfajták terén. Jobbára csak ál-rizottókat, tejberizst, rizsfelfújtat, sima köretet és húsos káposztát készítek belõle. Ezért aztán amilyen hamar elkezdtem a játékkal kapcsolatos filózást, olyan gyorsan le is álltam vele, mondván, hogy van még egyéb fontos agyalnivalóm is. Mivel azonban olyan kedves invitálást kaptam, újra beindítottam az agykerekeket, és üstöllést megvoltam a nagy kitalációval. :D Fogalmam sincs, más is felfedezte-e már ezt a lepényt, de úgy megörültem a kis találmányomnak, hogy Éci meghívója után 1 órával már a sütõben csücsült a kicsike. Már csak azt kellett kifundálnom, hogy alagút legyen-e belõle vagy korong alakú szendvicsalapnak való. Aztán az utóbbi mellett döntöttem. Vajjal persze mégse kenhettem meg, mert az milyen már, ezért jó barátomat, a túrót hívtam segítségül. Naná, hogy elõször a ...

Folytats a blogon ... suniskanal.blogspot.com/2014/03/sajto...

sponsored links

Keres?s