Sajt parmezános-szezámmagos bundában

2014-03-31

sponsored links


Volt még elfekvõben egy kis parmezános zsemlemorzsám, épp annyi, amennyivel be tudtam panírozni 2 személynek való sajtadagot. Lehet, hogy fura dolog sajtot sajttal bugyolálni, de amikor megláttam a maradék parmezános morzsát, hirtelen fel sem tûnt, hogy mire is készülök. :D Az eredmény pedig nem adott okot utólagos bosszankodásra, mert én bizony kiéreztem a parmezán ízét.
Azt nem mondom, hogy hatalmas az eltérés a blogon már fent lévõ magos bundában rántott sajt és eközött, de a parmezén mégis csak más ízt kölcsönöz az ételnek. Nagyon szeretem az édeskés aromáját. Igaz, most a rántani való sajtom is az édeskés kategóriába tartozik, mert az Import nagylyukú névre hallgató, ementáli típusú sajt nagyon hasonlít a Pannóniára, ami szintén édeskés. De a parmezán és az Import nyagylyukú mégis másként édesek, és egész jó párost alkotnak, pláne szezámaggal.
A Kutyának a rántott sajt hagyományos köretét, sültkrumplit készítettem, magamnak pedig fûszeres répát, de savanyú káposztával vagy friss salátával is fogyaszthatjuk. Tartár mártás helyett áfonyaszószt is el tudnék képzelni ...

Folytats a blogon ... suniskanal.blogspot.com/2014/03/sajt-...

sponsored links

Keres?s