SAD! 26. forduló - Tortaszüret

2014-08-12

sponsored links

Ismét hozzám került a SAD! lebonyolításának lehetõsége. A farsangi, 22. fordulónak is én voltam a házigazdája, ami elég kevés résztvevõvel zárult, csak 13 álarcos finomság érkezett. Úgy néz ki, hogy az elõzõ forduló újabb negatív rekordot döntött, de remélem, hogy az õsz közeledtével visszatér a sütési kedv és a sok finom termés szép torták alkotására inspirál majd mindenkit.
A stafétát saso, az Életinfó blog háziasszonya adta át nekem, köszönöm!
Arra gondoltam, hogy mivel annyi finomság terem ilyenkor nyár végén, õsz elején, hogy ki kell használni az alkalmat és ezeket használni a tortákhoz. Megjelenhetnek alapanyagként, dekorációként és készülhetnek marcipánból is, a lényeg az, hogy elsõ pillantásra látható legyen, a termések, szüret, betakarítás jegyében készült a torta. Nem kikötés, hogy be legyen borítva valamivel, sõt, én a díszesebb muffinokat, cupcake-eket, sütiket is elfogadom, mert úgy látom, a tortákhoz való ragaszkodás veszi el sokat kedvét a játéktól. Röviden: Torták termésekkel, avagy "tortaszüret"

A határidõ szeptember 21., addig lejárnak a nyaralások és az iskolakezdéssel járó nehézségek is. :) A bejegyzések linkjét és a mûrõl készült képet az esztermanus@yahoo.com címre várom. Jó sütögetést mindenkinek!
Az  eddigi fordulók:
  1. KiskuktaDíszíts egyszerûen, de nagyszerûen!
  2. Zsófi: A gyermekkor íze (ez a blog sajnos valószínûleg megszûnt)
  3. Ági: Gasztroajándék
  4. Macskanyelv: Édes ?macskásság
  5. Pitelány: Álarcos finomságok
  6. Be Sweet: Kókusz-Pókusz
  7. Dina világa: Vissza a kezdetekhez ? tavasz van!
  8. Életinfó: Torták erdõbõl, mezõrõl

Folytats a blogon ... tuparna-habvero.blogspot.com/2014/08/...

sponsored links

Keres?s