Répás-céklás banánkenyér

2014-07-16

sponsored links

Régen csináltam már banánkenyeret, pedig nagyon fincsi! :D

Ezúttal ismét zabpehelybõl készült, egy kis céklával-répával megbolondítva & nagyon jó lett! ;)

A recept:banankenyer.jpg

  • 3 dl zabpehely - kevés vízbe beáztatva, hogy megpuhuljon
  • 15 dkg mandulaliszt vagy õrölt mandula
  • 2 répa - lereszelve
  • 1 cékla - lereszelve
  • 1 ek fahéj 
  • 1 marék mazsola
  • 1 marék aszalt vörösáfonya
  • 5 dkg tökmag
  • 5 dkg kókuszzsír - felolvasztva
  • 3 érett banán - villával összetörjük
  • tojás
  • 2 ek méz
  • 1 kk vanília kivonat
  • 10 dkg durvára vágott dió
  • 10 dkg étcsoki - összetörve

Sorban összekeverjük a hozzávalókat, és egy sütõpapírral bélelt magas falú teflonkenyér-formába öntjük a masszát. Elõmelegített sütõben 180 fokon 45-50 percig sütjük.

Nagyon finom és egészséges! ;)

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... feherfalat.blog.hu/2014/07/16/repas-c...

sponsored links

Keres?s