Rántott pipicomb

2014-08-01

sponsored links

Avagy, milyen hatást gyakorol az emberre egy munkahely:
féltem, húspult nem az én világom, mert ugye annyira húst sem eszem, de ment minden magától, mintha természetes lenne. Barátaim élvezhetik hasznát mikor nagy akció van, azaz akciósan akciós. Megy a körüzenet, én meg viszem az árut. Persze arra senki sem gondol hogy a teló sem ingyenes, de mint tudjuk mindennek ára van, még a barátságnak is, de imádom õket, ennyi.
Munka közben, meg jönnek az ezt fõzök azt fõzök receptek, már hetek óta oda vagyok egy jó kis rántott pipicombért, de elvben nem veszek nálunk húst, de nem csak nálunk hanem más multinál sem.
Na jó, azért múltkor a marhahúsból vettem, mert annyi pénzért még én sem hagyhattam ott, készült is belõle jó kis marhapörkölt. De más húst nem tudnak annyi pénzért adni, hogy megvegyem, max. a kutyának.
Ma lementem a központba és a helyi hentesnél vettem magamnak egy azaz 1 darab pipicombot, bepaníroztam (liszt, tojás, zsemlemorzsi), körítés egy kis házi paradicsom lila hagymával bazsalikommal és joghurtos ubival. Kiültem a teraszra megettem és nagy elégedetten gondoltam arra, hogy ha pár hónap megnõnek a még meg sem vett pipik még ennél is finomabbat fogok enni.
Próbálom a szabim alatt megtartani szép kis izmaimat, mert azt a vevõk sem tudják, hogy reggel behúzzák az x raklapot, legyen csak egy de olyan sosincs, azt lepakolva szétszortírozni, kirakni és eladni. Tehát háromszor emelünk meg mindent, több száz kilót naponta. A nagy mumus a csontozás, az ujjammal együtt, remélem az volt az elsõ és az utolsó. Fûrészgép: barátkozunk még egymással, voltak véres rémálmaim. De úgy veszem észre, szeretem csinálni, de ez a csapatnak is köszönhetem. 
És egy kis lelkizés: tudom én vagyok a hülye, mikor azt látom emberek azon gondolkoznak, hogy farhátat vagy mellcsontot vegyenek mert arra van pénzük, vagy esetleg két pipiszárnyat. Sajnálatos, de ez van és ilyenkor sírni tudnék, nagyon rossz ezt látni.
Tegnap kiszolgáltam a csemege pultban egy nõt a kislányával, a legolcsóbb párizsi és a legolcsóbb szalámit csak hogy a gyerek enni tudjon valamit, legszívesebben a kezébe nyomtam volna a marhapárizsit és a téliszalámit azon az áron. Nem sajnálnám, ahol dolgozom nagyon nagy a pazarlás. A felvágottakból, bármi is legyen az a vége 2-3 cm megmarad, becsomagoljuk selejt és kuka, ezt értem a frissen kibontott felvágott végre amit nem tud leszeletelni a gép(ebédet sem kell nagyon vinnünk). De persze nem tettem meg.
Itthon párom igényli, hogy az ételen ne spóroljunk. Tehát próbálunk minõségi, természetes termékeket megvenni, nagyjából sikerül is.

Folytats a blogon ... bodzamania.blogspot.com/2014/08/ranto...

sponsored links

Keres?s