Rockos torta Homer Simpsonnal :)

2014-08-01

sponsored links



Azt hiszem, a kép magáért beszél. :) Mégis mesélek a tortával kapcsolatban ezt-azt...

Mint valószínûleg kiderült, az ünnepelt szereti a rockzenét, s nem mellesleg a Simpson családot is elõszeretettel nézi. Valójában egy korábbi rockos témájú tortám szolgált alapul hozzá, mert az ünnepelt párjának, Gabinak nagyon tetszett és valami hasonlót szeretett volna, mégis kicsit jobban személyre szabva.

Az eredeti torta ITT látható, és amikor meg akartam nézni, hogy is csináltam anno, pont nem mûködött a blogger keresõje, így inkább gyorsan meggugliztam, és nagyon kellemesen meglepõdtem, mikor megláttam, hogy a metál torták között a második helyen adja ki a keresõ. :) Hála néked Pinterest felhasználó, ki voltál olyan kedves, hogy kitûzted magadnak! :DD

Naszóval ilyen volt az eredeti, kevés szegeccsel, kicsit elegánsabbra fazonírozva, hogy ne legyen azért túlontúl fekete. Most Homér miatt még egy kis pirosat is tettem bele, hogy ne legyen annyira egyszínû, ha már a figura színes. Alulra egy bõrövet tettem, hogy pasisabb legyen, és kicsit több fémet pakoltam rá. Nagyon büszke voltam magamra, hogy szinte lakkbõr hatású fekete burkolatot sikerült kreálnom a felsõ szinthez, a technika titkos, ne is kérdezzétek! hihi... :)

A "happy birthday" felirat betûtípusát úgy választottam meg, hogy az ünnepelt kedvenc gitármárkájának, a Schecternek a betûtípusára emlékeztessen, remélem értékelte a figyelmességet.

Belül tonkababbal fûszerezett belga csokis csokikrémet rejtett a torta.

Folytats a blogon ... jepatojtavan.blogspot.com/2014/08/roc...

sponsored links

Keres?s