Rizses csirke naranccsal és vörös áfonyával

2014-02-22

sponsored links


Sült csirkecomb volt nálunk minap, amit a párom készített. Biztosan éreztétek már Ti is úgy, hogy másnap már van egy jellegzetes mellékíze a csirkének. Ezt én nem kifejezetten kedvelem, többször is próbáltam valami olyat készíteni, amivel ezt mérsékelni lehet. Teljesen véletlenül most sikerült, ráadásul plusz öröm, hogy ez egy kreatív maradék felhasználás.  

Elkészítés:
Volt három darab alsó csirkecomb a hûtõben. Ezeket még hidegen megszabadítottam a csontos-porcos részektõl. Egy nagyobb narancsot megpucoltam, a gerezdeket pedig kisebb kockákra vágtam. Egész kevés vajat hevítettem a serpenyõben, és erre dobtam a csirkehúst. Rövid ideig magában pirítottam, majd hozzátettem a narancsot és a vörös áfonyát. Az eddig ...

Folytats a blogon ... culinaricum.blogspot.com/2014/02/rizs...

sponsored links

Keres?s