RIP 2012

2013-01-02

sponsored links


Az új évet a vietnámi konyha finomságaival (autentik tavaszi tekercs, saláta és töltött csirkeszárny) kezdte kis családunk Örültünk neki, vendégeink kitettek magukért. Ám, mire ebbõl recept és bejegyzés lesz, addig összegezzük az évet. Jó év volt.

A bisztró, mint kaland, mint kihívás szempontjából halkabban üzemelt, de megpróbált adni azokból a jóságokból, amiket másoktól kapott. Volt pár vendégünk (usa, brazil, vietnám), akikkel alapból a kenyérsütést vettük át gyorstalpalóban. Határozottan fejlõdõképesnek tûntek õk is, én is. A kenyér és társaik idéntõl kedzve összegyûltek egy Házi Pékség fülre - nekem is könnyebb így visszafelé rájuk akadnom :) Ugyanígy jártak a szórványos éttermi beszámolók (Guide) és az egyáltalán nem szórványos Cukkinis receptek.

2012-ben , ahogyan azt már a blog szülinapján is értékeltem, jöttek a cukkinik. A millió, millió rózsaszál helyett: cukkinik :) Ami rendjén is van, szeretjük, imádjuk, szerencsére nem gomba, mert azt a családom felének nem tudnám eladni.


A recept még 2011-es, de mit sem kopott a népszerûsége. Persze, ez rám is motiválóan hatott, így kerestem és találtam, egy másfajta cukkini marmalade-t is.


A zöldségek után pedig egy abszolút unikum, egy gyönyörû pirosság, amire régóta gyúrtam, a paprika lekvár, kápia ...

Folytats a blogon ... beastie-bistro.blogspot.com/2013/01/r...

sponsored links

Keres?s