Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával

2014-03-02

sponsored links

Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával

Hozzávalók:

  • 25 dkg csirkemáj
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 1fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db hegyes erõs paprika
  • 1 db lecsópaprika
  • 1 db paradicsom
  • 2 db chili
  • 2 db burgonya
  • õrölt erõs pirospaprika
  • õrölt fekete bors
  • majoranna
  • kakukkfû
  • petrezselyem
  • olívaolaj
  • céklasaláta

Elkészítés:

A burgonyát héjában megfõzöm, majd felvágom, sózom, borsozom

Az olívaolajon egy mély serpenyõben megpirítom a kockára vágott szalonnát, hozzáadom az apróra vágott hagymát, fokhagymát és chilipaprikát, megdinsztelem, majd ráteszem a darabolt paprikákat és a paradicsomot, fûszerezem, Beleteszem   a májat, tovább párolom.

A végén melléteszem a krumplit, együtt pirítom, szórok rá vágott petrezselymet.

Céklasalátával fogyasztom.





Folytats a blogon ... eshobbychef.blogspot.com/2014/03/resz...

sponsored links

Keres?s