Remíz Burger ? Cheese Burger Mmenü

2017-03-20

sponsored links

Zuglói ként gyakran megfordulok a Bosnyák téren és szinte mindig eszembe jut, hogy meg kellene állnom egy jó hamburgerre. Aki ismerõs arra, tudja a Remíz burger a Bosnyák téren leledzik. Kis bergeres, nincs körülötte nagy felhajtás, de a burger a neves helyek burgerével egy ligában játszik. Mivel idén még nem voltak, így jön is egy hamburger a konyhájukból.

Aki nem ismerné a helyet, annak elárulom, nem árulnak zsákbamacskát. Választasz és már dobják is össze a burgert a szemed láttára.Nálam most egy egyszerûbb változat , egy sima Cheese Burgerre esett a választás, amit hétköznap ebédidõben félházzal kb. 10 percbe telt prezentálni. Természetesen nem magában érkezett a hanbi, hanem menüben, egy kiadós adag hasábburgonyával és coleslawval.

cheese burger menü

A hasáb a nagyobb méretû fajta, a papírtölcsérbõl a tálcára borulva jelzi, hogy felkészült a fogyasztásra. A coleslaw nagyobb csík káposztákból áll és rendesen szaftos. A lényeg a burger, ami szezámos buci alapra épült. A méretes húspogácsán megolvadt a sajt, ami még gusztusosabbá varázsolta a látványt. A lényegen kívül látszik a saláta, a paradicsom, és rejteget a hambi még egy kis uborkát és hagymát is. A látvány magárét beszél, és azt még a coleslaw is erõsíti.

kihagyhatatlan

A hambiba harapva érzem, hogy hazatértem. Ha elöszõr járnék itt, azt mondanám, hogy ezért még visszajövök, de így kb. ötödjére azt tudom mondani, hogy az íz még mindig kifogástalan. A hús szaftos belül, a szezámos buci nem száraz, nem morzsálódik A hambiszószuk még mindig remek a coleslawt pedig egész nap tudnám enni.

tökéletes menü

A menü ránézésre és ízre kifogástalan, és még az ára is tökéletes. A képen látható szett 1490 forintomba került, egy üdítõvel simán kijöttem 1800 forintból. Ezért a már emlegetett belvárosi helyeken, ilyen menüt nem nagyon kapunk. Az ár is pipa, és bár gondolom ezt már a képek alapján megtippeltétek, de adagra is tökéletes. Ha kicsit torkosabb vagy, vigyél magaddal csajt, tuti lesz lepattanó, mert ezt egy átlagos étvágyú hölgy, tuti nem termeli be egy evésre. A vége annyi, hogy a Remíz megint remek ízekkel fogadott, így ha Zuglóban rám jön a burger ehetnék, nem is megyek máshova.

Esztétika

Ízvilág

Mennyiség

Ár/érték


Folytats a blogon ... mitettemma.hu/remiz-burger-cheese-bur...

sponsored links

Keres?s