PitBull Pizza ? Kívánság pizza 2. (45 cm)

2014-04-04

sponsored links

Szép napsütéses péntek, nem is lehetne nagyon jobb a helyzet, csupán csak akkor, ha már mindenki bezárta volna már a boltot. Fontos, azért, hogy aki dolgozik ma, az azért belehúzzon, mert a választás elõtt azért oda kell, hogy tegyünk magunkat, látszódjon, hogy Magyarországon akkor is dübörög a gazdaság, amikor el kell dönteni, hogy ki kormányozza az ország hajóját a következõ idõszakban. Ehhez a kemény munkához, nem elegendõ egy konzerv, ehhez bizony pizza kell. A múlt hét pénteki kimaradást, egy remek konzerves irománnyal pótoltuk, de ez a péntek most a fenti indokoknak köszönhetõen bizony tésztával és bõséges feltéttel lesz még napsütésesebb. Ha már választás, akkor pénteken is választok, méghozzá a PitBull Pizzát és tõlük is a Kívánság pizza 2. kiadását. A 2. kiadás azt jelenti, hogy 5 feltéttel operálhatunk, ami azért elég derék, csak hozzá ne szokjak a jóhoz, ki tudja mi lesz jövõ hétfõn.

Esztétika,megjelenés: A PitBull  pizza már a csomagolásnál kezdi a villantást, méghozzá az egyedi dobozzal, ami igencsak mutatós, bár ha belegondolok, még nem igazán láttam kutyát pizzát enni. A doboz felbontása után elém is tárul a bõséges feltéttel megáldott, átlagosnál valamivel vékonyabb üres széllel büszkélkedõ pizza. A sajt szépen rásült, de vegyük is sorra, mi fért bele az öt darab választható feltétbe. A két legfeltûnõbb talán a tarja  és a bacon, amik okosan elrendezve kerültek a tésztára, így ha elég nagy a szánk minden falatba kerül egy kis husi. Több zöldséget is választottunk, nem elsõsorban az esztétikai élmény miatt, de a színeiknek köszönhetõen egészen pofás lett az eredmény. A kukorica hozta a sárgát, a paradicsom szeletek a pirosat és a zöldpaprikának köszönhetõen került némi zöld is a képbe. Az egész pizza megjelenése, szerintem tökéletes, egyenlõre nem kell csalódnom a bevált pizzériában.

Pont:9/10

Ízvilág: A tészta szélével kezdem, mert az, hogy egy két helyen rápirult a sajt arra késztet, hogy ott harapjak bele elõször. Semmi kenyér/kalács íz, ez bizony tökéletes tészta, kellõen laza, kívül kicsit ropog, belül puha, nem sós nem édes, a feltéteket hagyja fõszerepben. A bacon és a tarja is enyhén füstös, ami dicséretes, az az , hogy egyik sem zsíros, így nem kell a tocsogó zsírt papírtörlõvel leitatni a pizza tetejérõl. A zöldségek esztétikumban már jól teljesítettek, de igazából az íz miatt kértük õket, így térjünk rá az ízükre. A kukorica édes, a paradicsom természetesen nem az igazi nyári, de azért van íze. A zöldpaprika becsapós, mert elsõre nem erõs, de ha nyammog rajta kicsit az ember, akkor kimutatja a foga fehérjét. A pizza ízben is ott van a szeren, amikor kívántunk, pont erre gondoltunk.

Pont:8/10

 

Mennyiség: Gondolhatjátok, hogy egy 45 centis pizzát nem egyedül rendeltem meg, hisz ha ezt elfogyasztottam volna ebédre, akkor vélhetõen 2 órán keresztül konkrétan semmihez sem lett volna kedvem. Mielõtt neki esetünk, azért kerítettem egy mérõeszközt, és a mérésnek köszönhetõen azt is megtudtuk, hogy nem 45, hanem 44 centiméter lett a végeredmény. 1 centi mínusz, hát nem tesz boldoggá, de ekkora pizzánál, még a tûréshatáromon belül van. Három fõnek elegendõ egy ilyen pizza, bár két felnõtt is probléma nélkül eltünteti. A feltétek tekintetében nincs semmibõl sem sok, de olyan érzésem se volt, hogy valami hiányozna. Az arányok és az adag is megfelelõ, panaszra maximum a -1 centi miatt lehetne okom.

Pont:8/10

Kiszállítási idõ: Rendelés,várakozás, szokásos stádiumokkal tarkítva. Muszáj, hogy jöjjön egy jótanács, méghozzá az, hogy ha tudjátok, hogy átlagosan 45 percre szállítanak a pizzériák, akkor az éhség elsõ jelére adjátok le a rendelést. Én nem így tettem, így a 39 perces várakozás is egy örökkévalóságnak tûnt. Végül megérkezett a tészte, normál szállítási idõvel, melegen és a futár, borravaló várakozás helyet a repción hagyta nekem az ételt.

Pont:7/10

Ár/érték: A Kívánság pizza 2. 45 centiméteres kiadásáért 2 650 Forintot kér a PitBull Pizza. Ez az ár, bár nem kevés, de korrektnek mondható. Hogy miért is korrekt? Lényegében kapunk egy tésztát alappal és sajtot, és a kettõ közé szinte bármilyen feltétet választhatunk. A szabadságnak ára van, ez bizony itt a fenti árban mutatkozik meg, amiért viszont akár választhatunk csak húsfeltéteket is. A 45 centis pizzák kategóriájában a 2500 – 3000 Forintos ár, amúgy teljesen átlag, így azt mondom, ha normál áron igazán jó pizzát szeretnétek, amit Ti állítottatok össze, válasszátok bátran ezt, vagy a 3 választható feltétes kiadását, ha kicsit spórolósabb a program.

Pont:7/10

560true thumbnails under 315true true 800http://mitettemma.hu/wp-content/plugins/thethe-image-slider/style/skins/frame-black
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide1
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide2
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide3
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide4
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide6
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide7
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide8
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide9
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide10
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide11
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Folytats a blogon ... mitettemma.hu/pitbull-pizza-kivansag-...

sponsored links

Keres?s