Pisztrángvacsi - 1 éves lettem

2014-07-01

sponsored links



A pisztrángokat Anyukám fõnökétõl kaptuk pár hete. Ma a fagyasztóban megláttam és páromat meginterjúvolván ez lett a vacsoránk.

Mikor a pisztrángok kiolvadtak, a pikkelyeiktõl megszabadítottam õket, beirdaltam és besóztam. Pár órát pihentek. Paprikás lisztben megforgattam és bõ olajban kisütöttem. Nagyon finomak lettek.
Párom rizibizivel és mustárral és koviubival ettem.


Közben el is felejtettem, mert nagy nyaralásban voltunk éppen, hogy 1 éves lett a blogom 26-án. Amit Anitának kezdtem el írogatni, nehogy úgy járjon mint én. Hogy úgy költözzön el otthonról fõzni sem tud. Annyit sajnálok, hogy nem a születésekor kezdtem el írni. Ez akkor még eszembe sem jutott, az oldal is úgy készült, hogy gondoltam egyet, leültem a gép elé és elkezdtem. Ami szépen lassan alakult át életrajzi, nosztalgiázós, szívemet-lelkemet kiöntõ bloggá és az esemény dús napjaink megörökítésévé. Ez nem tudom pozitív vagy negatívvá tette oldalamat, de valószínû pozitívvá mert nézettségem lassan eléri a tízezret. Ha nincs új írásom akkor is elég szép számmal nézegetik receptjeimet. Tudom kicsi szám, nem is óhajtok versenyezni a nagy gastrogurukkal, nem ezért írok. A google oldalam viszont hamarosan a százezernél jár és ez is nagyon jó. Igaz nyilvánossá vált életünk, és ezért sem említek senkit névvel. Így remélem megmarad a saját kis "magán" életünk, az olvasók pedig jól érzik magukat miközben életem szórakoztató vagy éppen szarkasztikus(sajnos ez a valóság) megnyilvánulásait olvassák, hol örömömben, hol mély depressziómban. Az idei Horvátországi nyaralásról írt oldal, tudom kritikán aluli lett, kb. úgy írtam, hogy legyek már végre túl rajta, legyen megírva és kész. Van ilyen is, so sorry.
De a lényeg hogy: 
Köszönöm mindenkinek!



Még egy kis nyaralási lelkizés: úgy mentem el, hogy enyém a világ. Minden a helyére került és minden nagyon jó. Ez az önfeledt boldogság. Nehezen is mentem el nyaralni, olyan nehéz volt itt hagyni a tökéletest. Mire vissza jöttem, össze omlott minden. Szerencsére van az életemben egy ember akivel nagyon hasonlítunk egymásra, ezért is olyan egyszerû minden, és életünk is valamilyen párhuzamban van egymással. Elviseli a hisztijeimet, lelket önt belém. Volt hogy egy hétig sírtam és hisztiztem a telefonba és mindig meghallgatott. Azt mondta a következõ pár hetet, hónapot is végig csinálja velem amit nagyon köszönök és soha sem fogom tudni meghálálni neki. Szóval, jelenleg mindketten lefele haladunk a lejtõn õ segít nekem, támogat, én meghallgatom, ahhoz kicsi vagyok hogy én támogassam, osszam az eszet, még nem nõttem fel hozzá és nem is fogok. Én csak felnézni tudok rá, azért amit elért az életében azért, hogy újrakezdte,  és most biztos mérges lesz, hogy ezeket leírtam. Nem fenékig tejfel az élet, egyszer fent egyszer lent. De ilyen barátokkal, akik a rosszban is kitartanak mellettem, tudom, hogy nem hagynak egyedül, már is  pozitívabban látom a világot.

Folytats a blogon ... bodzamania.blogspot.com/2014/07/piszt...

sponsored links

Keres?s