Pirított nyúlcomb zöldek alatt sütve

2017-10-01

sponsored links

Hozzávalók:

  • 2 db nyúlcomb
  • 1-2 tk. só, 1 tk. kurkuma, 1-2 szál rozmaring, 1-2 szál kakukkfű
  • Nálam: 2 bögrényi maradék almás olívaolajas lila hagyma
  • Amennyiben nincs maradékunk, akkor borítsuk be pl. 2 bögrényi reszelt káposztával a nyúlhúst!; ekkor valamilyen hozzáadott zsiradékot is használjunk- pl. kacsa vagy liba zsírt, olíva olajat, kókusz vagy sertés zsírt.

Elkészítés:

  • Egy tepsibe helyezd el a besózott nyúlcombokat.
  • Tedd rá az előzőleg besózott, majd leöblített és kinyomkodott puha káposztát; jelen esetben a maradék lila káposztát.
  • Közepes lángon süssük 20 percig a káposzta és zsiradék alatt lévő nyúl combokat, majd a combokat ...

Folytatás a blogon ... paleovital.hu/?p=32079

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok