Petrezselymes gombás csirkepaprikás sárgarépás kuszkusszal

2014-06-03

sponsored links

   
Szerintem a tejfölös csirkepaprikáshoz puliszka dukál, de a fiúk még  reggel lefújták. Vagy tésztát fõzõk hozzá vagy semmit. Aztán ráakadtam a kamrában egy tasak kuszkuszra és azt fõztem meg.
    Hozzávalók: 500 g csirkemell, 2 hagyma, 250 g gomba(konzerv), tejföl, liszt, fûszerpaprika, friss petrezselyemzöld, só, bors, olaj. Még : 150 g kuszkusz, 1 sárgarépa, olaj, só.
   A csirkemellet megmossuk felszeleteljük, kevés forró olajban megforgatjuk, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, fûszerezzük: sóval, borssal, fûszerpaprikával. Kevés víz hozzáadásával tovább pároljuk. Rendre hozzáadjuk a gombát, a friss petrezselyemzöldet. A végén tejfölös lisztes habarással besûrítjük.
   Kevés olajon megdinszteljük a megreszelt sárgarépát, hozzáadjuk a kuszkuszt egy picit lepírítjuk, sózzuk, majd annyi vizet töltünk rá , hogy éppen ellepje, lassú tûznél puhára fõzzük.

Folytats a blogon ... juciakonyhafonok.blogspot.com/2014/06...

sponsored links

Keres?s