Paradicsomos sajtgolyók
sponsored links
Hozzávalók:
10 dkg krémsajt, 10 dkg vaj, 10 dkg parmezán sajt, 1-2 evõkanál tejföl, 1/2 kg paradicsom, 1 csomó metélõhagyma, pirospaprika, só, feketebors, szerecsendió.
Elkészítése:
krémsajtot, vajat, reszelt parmezán sajtot tejföllel összekeverjük. Ízesítjük sóval, törött borssal, kevés reszelt szerecsendióval. Ezután két részre osztjuk. Az egyik adagba apróra vágott metélõhagymát tegyünk, másikba pirospaprikát. (így a golyók fele rózsaínes, a többi pedig zöldes lesz.) Gyúrjuk jól össze, formáljunk golyókat. A paradicsomokat vágjuk félbe, fûszerezzük meg, és minden fél paradicsomra dísznyárssal vagy fogpiszkálóval tûzzünk egy-egy sajtgolyót. Tálalás elõtt 1 órával tegyük hûtõszeknybe.