Panírozott hagymakarikák
sponsored links
Hozzávalók és elkészítés egyben:
- 0.5 kg vörös hagymát vágj fel kb. 0.5 cm-es szélességû karikákra, és 20 perc alatt fõzd puhára – Ez az idõ arra lesz elég, hogy puha legyen a hagyma de ne málljon szét!
- Öblítsd le hideg vízzel a hagymakarikákat, majd egy papírszalvétára tedd ki, hogy megszáradjanak
- Forgasd meg a hagymát – lehetõleg szezám lisztben, esetleg mandula lisztben, majd forgasd bele tojásba
- A tojásos bundához maradék tojások sárgájához hozzáütöttem egy db tojást, hogy némi fehérje is legyen benne és megsóztam
- Egyébként 3 db tojást keverj el és sózz meg
- Tojásos panírban sütöttem, de ha lett volna itthon szezámpehely, akkor abban is megforgattam volna -, ha szezámpehelyt használsz, akkor érdemes közé keverni egy kávéskanálnyi õrölt köménymagot!
- A képen a hagymakarikák mellett sárgarépás fasírt szeleteket látsz!