Panírozott hagymakarikák

2014-07-24

sponsored links

Hozzávalók és elkészítés egyben:sülthagymakarikák0

  • 0.5 kg vörös hagymát vágj fel kb. 0.5 cm-es szélességû karikákra, és 20 perc alatt fõzd puhára – Ez az idõ arra lesz elég, hogy puha legyen a hagyma de ne málljon szét!
  • Öblítsd le hideg vízzel a hagymakarikákat, majd egy papírszalvétára tedd ki, hogy megszáradjanak
  • Forgasd meg a hagymát – lehetõleg szezám lisztben, esetleg mandula lisztben, majd forgasd bele tojásba
    • A tojásos bundához maradék tojások sárgájához hozzáütöttem egy db tojást, hogy némi fehérje is legyen benne és megsóztam
    • Egyébként 3 db tojást keverj el és sózz meg
  • Tojásos panírban sütöttem, de ha lett volna itthon szezámpehely, akkor abban is megforgattam volna -, ha szezámpehelyt használsz, akkor érdemes közé keverni egy kávéskanálnyi õrölt köménymagot!
  • A képen a hagymakarikák mellett sárgarépás fasírt szeleteket látsz!
  • sülthagymakarikák1

Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=23362

sponsored links

Keres?s