Paleo vargabéles málnaszósszal (paleo)

2014-02-03

sponsored links



Az édesítésnél érdemes kóstolgatni, mert kezdõknek lehet, hogy kicsit több kell, míg a régóta paleozoknak kevesebb, hogy miért arról itt írtam. Ha nem paleo változatban szeretnétek elkészíteni, akkor itt találtok hozzá receptet.

Hozzávalók:


50 dkg ToTu
3 tojás
10 dkg eritritol (vagy nyírfacukor, vagy xilit)
1 vaníliarúd kikapart magjai
1 citrom reszelt héja
(esetleg akinél belefér a paleoba, annak 5 dkg mazsola)

a tál kikenéséhez:
diónyi kókuszolaj

az öntethez:
30 dkg málna (lehet fagyasztott is)

A ToTut, a tojássárgákkal, az édesítõszerrel, a kókuszkrémmel, a vaníliarúddal, és a citromhéjjal turmixgépben egynemû masszává dolgozzuk. Hozzákeverjük az angyalhajat, végül hozzáforgatjuk a kemény habbá felvert tojásfehérjét. 20 x 25 centis kókuszolajjal kikent tûzálló tálba töltjük, Végül 175 fokra elõmelegített sütõben 45 perc alatt megsütjük. Kevés õrölt eritritollal megszórva, málnaszósszal tálaljuk amihez a málnát botmixerrel pürésítjük.

Mivel folyamatosan kérdezitek, hogy hol szerzem be a ToTut ide is beírom amit tudok róla. Budapest területén magán személy részére házhoz szállítás nincs, vagy 20.000 Ft nettó esetén 7-15 óráig. Idõ meghatározás nélkül a jelzett telefonszámon, lehet rendelni, és a megadott címen átvenni. A paleos boltokban kapható pár termék. Vidéken a járat útvonalon telefon egyeztetéssel megbeszélt találkozó szerint, érték határ nélküli rendeléssel.

Vásárlás, Bp. XIV.ker. Varannó u. 3. Tel:222 5906, 222 5932, 222 5933

Nyitva: H-P 7-16 óráig. Telefonon leadott rendelés 24-órában átvehetõ

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám ne felejtsetek el a KÖVETEM gombra is kattintani.

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/TcskbogrKonyh...

sponsored links

Keres?s