Palacsinta torta reloaded

2014-06-03

sponsored links


Boldog 3. szülinapot, névnapot és elsõ ovinapot az én egyetlen kislányomnak.
De mielõtt bárki is megvetne, hogy gyermekemnek egy napon van a szüli-és névnapja. A kiírt idõpontnál 2 héttel hamarabb érkezett Anita és felfogni sem volt idõnk éjjel 2:30kor (sürgõsségi SC), hogy milyen nap is van. De ha tudjuk sem változtattam volna meg a nevét, imádom õt is meg a nevét is Anita Viktória.

Ovi elsõ nap:
Elég késõn derült ki, hogy Anitát felveszik az oviba, hivatalos papír sincs még róla. Péntektõl mondtuk neki ovis lesz, gyerekekkel fog játszani. Így nagy lelkesedéssel indult hétfõ reggel. Keltettem ovi van, kipattant az ágyból, indulhatunk is. Beértünk, úgy ott hagyott, még egy puszit sem kaptam.
Egész nap csörgött a telóm, mi van a gyerekkel, miért nem izgulok. Mondtam jó helyen van, közben meg jött az infó az egyik néptáncos kislánnyal táncolnak az udvaron. Én meg élvezem a gyerek nélküli szabadságot.
Kár volt: délután mondták, sírt délelõtt is és elalvásnál is.
Éreztem mikor hazajött, távolságot tart, joggal mivel elsõre egész napra ott hagytam. De meló van, nincs más választás.
Persze, pont gyereknapon kezdtünk az oviban: gofri, ugrálóvár, csillámtetkó stb. Felvilágosítottam ez csak egy nap, a többi már nem lesz ilyen.

Szülinap: 
Gyorsan lezajlott. Sütöttem délelõtt palacsintatortát, annyi különbséggel, hogy eperlekvár van benne és a tetejére cukros tojáshabot égettem.
Ha szerintem is kevés volt a cukor akkor biztos elrontottam, de azért mindenki megette a részét.

Ovi második nap: 
Reggel Anita rohant az óvónéni karjai közé. Délelõtti sírás elmaradt, alvásnál még mindig sírt. Napközben bepisilt, nem ért el a wc-ig. Mikor érte mentem, az egyik dadussal beszéltem megjelent mögöttem. Kérdezem, hogy kerül ide, elvileg le sem jöhetne egyedül a lépcsõn. Remélem legközelebb nem az utcán szedem össze.
De elsõ mondata az Anya hát megjöttél! után a Jól éreztem magam az oviban! Ami tök szuper jó (gyönyörû magyar mondat)

Kicsit Én (edzés):
Tegnap megkezdõdött a felkészülés a következõ bemutatóra. Szuper új koreográfia és ez most több száz ember elõtt. Meg nem tudom mi bajuk volt velem tegnap, megtalált mindenki. Kezdte mesterünk, véletlenül meg mertem szólalni, meg is kaptam a magamét: senki nem beszélget és ez alól P. Viktória sem kivétel. Persze átment a másik terembe egybõl ment a pletyi tovább. Utána meg aki az órát tartotta jött oda, hogy nagyon lazsálok órán. Mondtam ez van, híztam, érzem, meg tökölünk egész órán. Tõle kaptam még egy kis hidegzuhanyt.

Folytats a blogon ... bodzamania.blogspot.com/2014/06/palac...

sponsored links

Keres?s