Növényi sajtos, kesumajonézes brokkolipástétom
sponsored links
Nagyon finom pástétom.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Hozzávalók:
1 közepes brokkoli
1 nagyobb lilahagyma
--
? bögre kesudió
1 bögre víz
1 ek. olívaolaj
1 ek. sörélesztõpehely
2 gerezd fokhagyma
? citrom leve
himalaya só- ízlés szerint
1 nagyobb lilahagyma
--
? bögre kesudió
1 bögre víz
1 ek. olívaolaj
1 ek. sörélesztõpehely
2 gerezd fokhagyma
? citrom leve
himalaya só- ízlés szerint
--
10 dkg Violife növényi sajt
Elkészítés:
A borkkolit rózsáira szedjük, megmossuk és megpároljuk. Eközben a kesudiómajonézt is elkészítjük: a kesudiót a vízzel, olívaolajjal, sörélesztõpehellyel, fokhagymával, citromlével és óval összeturmixoljuk. A megfõtt és kihûlt brokkolit villával összetörjük, hozzákeverünk 8-10 ek, kesudiómajonézt. A növényi sajtot lereszelve keverjük hozzá.