Német sajttorta

2011-08-08

sponsored links


A receptet Édes és Keserûtõl hoztam. A tésztája gyors, egyszerû, kevés hozzávalót igényel. A mi tésztánk nem várt egy egész órát a hûtõben, úgy 30 perc pihentetés után elkezdtük a sütést.
A krémet kicsit felturbóztuk, bár nagyon szívesen kipróbáltam volna az eredetit csak simán tejfölbõl, de mivel volt itthon 250 gramm ricottám, amit nem szerettem volna kidobni, a krémhez kevertem. Emiatt kicsivel, kb.50 grammal több cukrot kevertem a krémbe.
A levágott tésztából csillagokat szabtunk és ezekkel együtt sütöttük készre a tortát.

Tészta:
225 g liszt
50 g cukor
1 vaníliás cukor
100g hideg vaj
5-6 ek hideg víz

Krém: ...

Folytats a blogon ... eletunkeseteleink.blogspot.com/2011/0...

sponsored links

Keres?s