Nyáridézés: Mandulás sárgabarack torta

2011-12-28

sponsored links

A nyáridézésre sokféle mód létezik. Lehet fényképeket nézegetni a nyaralásról, vagy bikinit húzni, és sütkérezni a karácsonyfaizzók melegében, bár ezt az elfogyasztott bejglik mennyiségétõl függõen ajánlom csak, vagy egy nyári ízt megidézve sütni, és enni, ha a bikini még simán felcsúszott és nem szorít nem buggyan (az ember lánya ki belõle).

Én magam is majdnem ebben a sorrendben tettem, egy lépést hagytam csak ki, de azt nem árulhatom el melyik volt. A nyáridézés viszont remekül sikerült, a sárgabarackos torta nagyon rendben van, csak a szokásos problémával küzdök, nekem kicsit édes lett, ezért javaslom a kevéssé édesszájúaknak hogy csökkentsék a hozzáadott méz mennyiségét. Idézgetek:

Remek nyarunk volt , két aktív pihenésben is részünk volt a gyerekekkel, ahol bebizonyosodott, hogy simán lehet két ötévessel napi 30 kilométert biciklizni, hogy még mindig elég nekünk egy tónyi víz, hogy az Alpok hegyei nyáron is ugyanannyit nyújtanak mint télen, és ugyanannyira töltenek fel energiával, mint amikor síelünk. Valamint nem kell aggódnunk a srácok tanulmányai miatt sem, mert riksásnak bármikor elmehetnek, most is csak a koruk és a nevelési elveink akadályozza õket a munkavállalásban.

Voltak egyedül is táborozni a gyermekek, ahonnan úgy jöttek haza, hogy soha többé, mert állandóan gyalogolni kellett, és amikor rákérdezett az óvónéni, hogy ti mit szoktatok ha nem gyalogolni, akkor a fiúk közölték, hogy õk biciklivel közlekednek vagy autóval, de nem szoktak gyalogolni. A gyaloglás unalmas, a bicikli sokkal izgalmasabb, gyorsabb és jobb is. Van benne valami. Fõleg, ha párban sétáltatják õket kilométereken át.

Most akkor a torta.

Hozzávalók: ...


Folytats a blogon ... kajapiazongora.blog.hu/2011/12/28/man...

sponsored links

Keres?s