nincs cím

2014-05-20

sponsored links

                                            Eperkrém

A medvehagymás idõszak filingje van rajtam( Szép összeszedett mondat ).
Mindenben eper. A lányom hívta fel a figyelmemet arra, pont azt csinálom az eperrel, mint a medvehagymával. Bele kell csempészni valahogy a desszertbe!

Hozzávalók 6 fõre:

  • 30 dkg eper
  • 2 ek. kristálycukor
  • 25 dkg tejszínes krémsajt vagy görög joghurt
  • 2 ek. porcukor
  • 2 dl habtejszín
Így készül:
25 dkg epret vágjunk négybe, és forgassuk meg a kristálycukorban, majd egy órára tegyük a fagyasztóba. A krémsajtot keverjük ki a porcukorral, és a felvert tejszínnel. Adjuk a krémhez a lehûtött epret, és jól oszlassuk el benne. Osszuk el 6 pohárban, díszítsük eperrel, és babapiskótával.





Folytats a blogon ... aranymorzsa.blogspot.com/2014/05/eper...

sponsored links

Keres?s