nincs cím

2014-02-17

sponsored links

Ma gluténmentes lasagnet készítettem. Két tojáshoz adtam 10-dkg kukoricalisztet és 10 dkg rizslisztet, valamint sót. Tésztát gyúrtam (nagyon kevés víz is kellett), majd a tésztából kisebb darabokat téptem és a tésztagépen ilyen amorf darabokat gyártottam.

 

Amíg a tészta pihent, addig a már elkészített pörköltet megdaráltam, majd fokhagymás, bazsalikomos paradicsomszószba tettem. Elvileg besamelmártást is kell hozzá készíteni és felváltva kenni a tésztára, de én megoldottam a ?mindent bele? módszerrel és az elkészült paradicsomos húst megszórtam kukoricaliszttel és felengedtem tejjel.

Két kerámiaedénybe tettem a tésztát, megkentem a paradicsomos hússal, erre tészta, megint hús, tészta, hús és a tetejére reszelt sajt jött.

Elõmelegített sütõben 30 perc alatt elkészült.

 

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... lisztmentesen.blog.hu/2014/02/17/cim-...

sponsored links

Keres?s