Narancsos-mángoldos zöldturmix gyömbérrel

2014-06-07

sponsored links

gyömbéres zöldturmix.jpg

Most csak egyszerûen megosztok egy idézetet A nyers étel csodája címû könyvbõl, amely részletesen foglalkozik a zöld turmixokkal. A két K betûs asszonynak :) Klárának és Katinak köszönöm a finom mángoldot, amit nem is egy alkalommal kaptam tõlük. Nagggyon finom volt a sok zsenge zöld levél. Jöjjön akkor az ígért idézet: ?A mindössze egy hónapig tartó, rendszeres zöldturmix-fogyasztás hatására a roseburgi kísérletben résztvevõk a következõ javulásokról számoltak be: megnövekedett energiaszint, a nyomott hangulat és az olykor jelentkezõ öngyilkossági gondolatok eltûnése, stabilabb vércukorszint, lazább széklet, könnyebb és gyakoribb székletürítés, az álmatlanság elmúlása, asztmás rohamok teljes elmaradása, a korábban rendszeresen jelentkezõ premenstruációs szindróma tüneteinek eltûnése, jobb nemi élet, bõrtisztulás és még sok egyéb. A fogyni akarók zöme 2,5 ? 5 kilót leadott, a hízni óhajtók 0,5-1 kilót szedtek magukra.? (Részlet Victoria Boutenko: A nyers étel csodája címû könyvbõl - II. rész: Életet adó zöldek - 215.old.) 

A recept:

Hozzávalók:

  • 1 csomag friss mángold
  • 1 alma
  • 1/2 citrom
  • 1 narancs
  • 0,5-1 cm gyömbér megpucolva, lapokra vágva
  • 2-3 dl víz (ásványvíz vagy tisztított víz)

 

Elkészítés:

A megmosott mángoldot és almát a turmixgép poharába tesszük. A citromot és a narancsot meghámozzuk, szintén a pohárba tesszük - kicsit feldarabolva. Hozzáadjuk a gyömbér majd vizet öntünk rá és addig turmixoljuk, míg szép zöld levet nem kapunk. (Vastagbél panaszok esetén szûrõn átpasszírozást ajánlok.)

 




Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... vegalife.blog.hu/2014/06/07/narancsos...

sponsored links

Keres?s