Mákos köleskása gyümölcsszósszal

2014-07-15

sponsored links


Nagyon gyakran reggelizünk zabkását, vagy tejbegrízt, ezért kell néha egy kis változatosság, ami némiképp hasonló azért. A köleskása is nagyon finom, és tápláló étel, és nagyon változatosan elkészíthetõ. Nálunk ilyenkor jórészt mindenbe gyümölcs kerül, mert folyamatosan érik a kertünkben a meggy, meg a málna. Természetesen más gyümölccsel is készíthetõ, kinek mi tetszik, de gyümölcs nélkül, magára is finom, akár desszertként is megállja a helyét.
A pörkölt mák rendkívül finom aromát kölcsönöz az ételnek.

Hozzávalók (4 személyre):
  • 150 ml köles, 5 dl tej, 1 dl víz, 3 evõkanál mák (õröletlen), 2 evõkanál ...

Folytats a blogon ... gergelyne.blogspot.com/2014/07/makos-...

sponsored links

Keres?s