Mézes-mázas füstölt oldalas

2014-04-03

sponsored links



Hozzávalók: 70-80 dkg füstölt oldalas; 
a mázhoz: 2 evõkanál méz, 2 evõkanál olaj, 1 dl paradicsomlé, 3 cikk fokhagyma, bors; 
a kukoricás rizshez: 25 dkg rizs, 1 konzervkukorica, 5 dkg vaj, 1 evõkanál ételízesítõ

Elkészítése: A mázhoz a fokhagymát megpucoljuk és apróra vágjuk, majd a többi hozzávalóval jól összekeverjük. Az oldalast a csontok mentén felvágjuk és bekenjük a mázzal. Fóliával letakarjuk és 4-5 órára hûtõbe rakjuk. Ezután egy tûzálló edénybe tesszük, aláöntünk annyi vizet, hogy félig a lében legyenek, lefedjük és forró sütõben  puhára pároljuk. Ha a hús ...

Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2014/04/me...

sponsored links

Keres?s