Málnasör a Bálnában

2014-05-16

sponsored links

 Floris összes JPG.jpg

 

 

 

 

Akik szeretik a gyümölcsös söröket, például a meggysört, azoknak megnyílik hétvégén a kánaán: az V. Belga Sörfesztiválon nyolcféle gyümölcsös sör vonul fel.

 

Május 16. és 18. között ötödik alkalommal ismerkedhetnek a hazai sörrajongók a világon egyedülálló belga sörkultúrával. Idén új helyszínre ? a Bálna Budapestbe ? költözik a Belga Sörfesztivál. 

A belga sörök rajongói jól tudják, hogy Belgiumban nem telik el év, hogy ne születnének újabb és újabb palackba, vagy épp hordóba zárt remekmûvek. Ezeknek a sörkülönlegességeknek köszönhetõen az idei Belga Sörfesztivál is bõvelkedik újdonságokban: bemutatkozik többek közt a népszerû Delirium sorozat legújabb, nõk által készített tagja, a Deliria, a komló szerelmeseinek a szervezõk elhozzák a limitált mennyiségben készülõ Hopus Primeur és Duvel Tripel Hop 2014-es kiadását, valamint itt mutatkozik be elsõ alkalommal a magyar sörfogyasztóknak az utóbbi évek egyik belga csillaga, az Omer!

 

 

 DELIRIA Sfeer  017_kisebb.jpg

 

 

 

Az újdonságok mellett a pultokból idén sem hiányozhatnak a közkedvelt klasszikusok. Az V. Belga Sörfesztiválon összesen 31 belga sörfõzde több mint 150 sörét, köztük 50 csapolt sört kóstolhatnak meg az látogatók! A választék nem csak hatalmas, de rendkívül sokszínû is, így a Belga Sörfesztiválon idén is garantáltan megtalálja mindenki a maga sörét!

 

Belépõk:

 

Sörkedvelõknek 2.800 Ft, mely 3 pohár sört, sörrajongóknak 4.000 Ft, mely 5 pohár sört tartalmaz.

 

Minden belépõ mellé a Belga Sörfesztivál hivatalos, üveg söröspoharát adjuk!

 

Nyitva tartás: május 16. péntek: 17 ? 22 óráig

                        május 17., szombat: 12 ? 22 óráig

                        május 18., vasárnap: 12 ? 20 óráig

 

A fesztiválon bankkártyás és Szép Kártyás fizetés egyaránt lehetséges.

 

Bõvebb információ: facebook.com/belgasor; http://belgasor-fesztival.hu/

 

 

 A sajtótéjékoztatón még a következõ sörök kerültek a poharakba (köszönet a fotókért Wessely Mártának / Mirelle konyhája):

 

 

 

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2014/05/16/ma...

sponsored links

Keres?s