Mákos sertésszûz ropogós burgonyakockákkal és fûszeres lila hagyma csatnival

2014-12-08

sponsored links


A legjobb ami történhet a sertésszûzzel az, ha kap egy ropogós kérget. Ezúttal mákosan készült, de nagyon finom kesudióval, pisztáciával vagy éppen mogyoróval is. Köretnek egy extra ropogós krumpli készült. Egyszerûen egy kis liszt vagy keményítõ még ropogósabbá teszi a tepsiben sült burgonyát. Mellé egy chutney, ras el hanout fûszeres mártogatós.

A chutney receptjét a 100fokon olvashatjátok. Akár karácsonyra ajándéknak is tökéletes választás!

Mákos sertésszûz (4 fõre):
700 g (1 darab)
nagyszemû só
60 g/ 5 ek. mák
néhány ek. olívaolaj

A sertésszüzet sütés elõtt 1 órával érdemes kivenni a hûtõbõl, hogy sütéskor már szobahõmérsékletû ...

Folytats a blogon ... www.colorsinthekitchen.com/2014/12/ma...

sponsored links

Keres?s