Májas batyu

2014-04-03

sponsored links

A recept és a képek a Paleokonyha oldaláról valók

tmp_majas-batyu-5-269666273-1024x768

Hozzávalók:

  • Kb. 65 dkg csirkemáj
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 ek. zsír
  • Majoránna (sok)
  • 2 db tojás
  • 12 szelet császárszalonna
  • Kevés reszelt parmezán

Elkészítés:

  • A májat megmostam, apróra daraboltam.
  • A hagymát szintén apróra vágva a zsíron megdinszteltem, majd hozzáadtam a májat, fûszereztem, és 1-2 percig sütöttem. Nem kell teljesen készre  pirítani, mert betoljuk még a sütõbe is.
  • Hagytam egy picit kihûlni, és a két, felvert tojással összeforgattam.
  • 6 db szufléformát 2-2 keresztbe tett császárszalonnával kibéleltem, és megtöltöttem õket a májjal. A szalonnák végét ráhajtottam, és 180 fokos sütõben kb. 10 percig sütöttem. A tetejüket megszórtam reszelt parmezánnal, és visszatoltam még úgy 7-8 percre a sajt pirulásáig.

Nagyon mutatós, nagyon finom! :-)

tmp_majas-batyu-6-2003999524-1024x530


Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=22085

sponsored links

Keres?s