Mozzarella en carozza, avagy az olasz bundáskenyér

2014-03-08

sponsored links


Ezúttal megint egy kicsit a sós finomságok irányába kalandozunk el.
 
Én mindig is nagy bundáskenyér rajongó voltam, pláne mikor Anyukám újabb fondorlatot vetett be, és nem csak simán tojásba merítve sütötte ki a kenyérszeleteket az általa készített mennyei spenóthoz, hanem még prézlibe is forgatta, hogy ropogós legyen. Hû, de finom is az!
 
Viszont ezt is simán felülmúlja az a csodálatos recept, amit nem rég csíptem el, magától a nagy olasz-amerikai  tortakirálytól Buddy Valastrotól a Kitchen Boss c. mûsorában (TLC).
Ugyanis olasz származásuknál fogva, õk sem vetik ám meg a finom ételeket, nem csak tortát esznek reggeltõl estig.

Mozzarella en Carozza
 
Hozzávalók (10 db-hoz): ...

Folytats a blogon ... bombolone.blogspot.com/2014/03/mozzar...

sponsored links

Keres?s