Mogyorókrémes-marcipános tápiókapuding

2014-07-10

sponsored links


Hozzávalók:

10 dkg tápióka gyöngy
3 dl víz
6 dl kókusztej 
10 dkg aranybarna nádcukor
1 bio citrom héja
5 dkg marcipán nádcukorral
--
karobos mogyorókrém
gyümölcsök

Elkészítés:

A tápiókát egy nagy lábasba tesszük, és felöntjük vízzel, 15 percig állni hagyjuk. Amikor felszívta a vizet, felöntjük a kókusztejjel és közepes hõfokon kavargatva megfõzzük, amíg a gyöngyök puhák, áttetszõek lesznek. Ekkor adjuk hozzá a cukrot, citromhéjat és az apró kockákra vágott marcipánt. Összekeverjük. Rétegezzük mogyorókrémmel és gyümölcsökkel, behûtve tálaljuk. 

TIPP: a marcipán kihagyható. 


Folytats a blogon ... magdireceptek.blogspot.com/2014/07/mo...

sponsored links

Keres?s