Mindent nagyon szépen köszönök!!!

2014-07-09

sponsored links

Sors keze hogy jókor voltam jó kezekbe  hogy ez így alakult! Megköszönöm  a beküldõ miskolci  Dr.Okos Máriának  aki elküldött  Debrecenbe Szemészeti Klinikára. Errõl a Klinikáról csak szépet és jót tudok írni, életemben most voltam elõször itt ahol kedves orvosok, a  személyzet minden tagja nyugalmat és kedvességet áraszt !Tisztaság ,  megfelelõ ellátás ami a betegnek gyógyulásához szüksége van  mindez itt megtalálható!Nõvérek figyelmesek kedvesek!  Mûtétemet nem részletezem, még egy ideig türelemre és nyugalomra lesz szükségem.Talán augusztus közepére tudom meg hogy milyen erõsségû szemüvegre lesz szükségem . Külön köszönöm  kedvességét és munkáját  Dr Módis László professzor és Dr Takács Lilli  adjunktusnõnek !
                                                                             
                                                                       ****
Igazi meglepetés ért mikor a kórházban meglátogatott  ismeretlenül de ismerõsként Timike  egyik blogger társam. Nagyon szépen köszönöm hogy abban a nagy hõségben még kétszer is bejöttél hozzám örülök hogy megismerhettelek személyesen is !
                                                                                   
Mostanában ritkábban fogok jelentkezni  takarékos konyhámból új receptekkel ezt nézzétek el nekem! Addig is válogassatok kedvetekre a meglévõ receptekbõl! Kellemes kikapcsolódást jó nyaralást és nyugodt mindennapokat  kívánok minden kedves blogomat  látogatónak!!!

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2014/07/...

sponsored links

Keres?s