Milánói
sponsored links
A klasszikus “Milánói” – gomba, paradicsom, zöld félék , rozmaring vagy oregáno, bazsalikom fûszerezéssel készül. Rántott húst sütnek mellé. Tésztára öntik.
Az élvezetet lehet fokozni tejföllel.
Ma ebbõl elkészítettem a mártást, kifõztem NoCarb Noodle-t és sütöttem 3 szelet rántott csirkemellet, egyébiránt lehet sütni rántott húst sertésbõl, pulykamellbõl is.
A mártás:
- 0.5 kg barna csiperke gombát alaposan moss meg és laskázd fel, apróra vágj fel cukkinit, padlizsánt is -, majd kevés vízen fõzd
- 5 dl sûrített paradicsomot önts a gombára és fûszerezd sóval, õrölt borssal, enyhén csípõs paprika porral, a lébe vagdosott rozmaringgal és bazsalikommal
A tészta:
- Fõzd ki a NoCarb Noodle-t, majd halmozd egy tálaló tányérra
A hús:
Öntet: