Milánói

2014-08-09

sponsored links

milánói0A klasszikus “Milánói” – gomba, paradicsom, zöld félék , rozmaring vagy oregáno, bazsalikom fûszerezéssel készül. Rántott húst sütnek mellé. Tésztára öntik.

Az élvezetet lehet fokozni tejföllel.

Ma ebbõl elkészítettem a mártást, kifõztem NoCarb Noodle-t és sütöttem 3 szelet rántott csirkemellet, egyébiránt lehet sütni rántott húst sertésbõl, pulykamellbõl is.

A mártás:

  • 0.5 kg barna csiperke gombát alaposan moss meg és laskázd fel, apróra vágj fel cukkinit, padlizsánt is -, majd kevés vízen fõzd
  • 5 dl sûrített paradicsomot önts a gombára és fûszerezd sóval, õrölt borssal, enyhén csípõs paprika porral, a lébe vagdosott rozmaringgal és bazsalikommal

A tészta:

  • Fõzd ki a NoCarb Noodle-t, majd halmozd egy tálaló tányérra

A hús:

Öntet:


Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=23501

sponsored links

Keres?s