Micimackó kétszer és Füles

2011-12-29

sponsored links



Tipikus, hogy amikor nagyon-nagyon-nagyon fontos lenne, hogy valami meseszépet alkothassak, amikor akarom, hogy kívül is olyan legyen, mint eddig még soha, na de belül is legyen minden elképzelhetõnél finomabb  na, akkor kudarcot vallok.
Nagyon fontos esemény volt a kis keresztfiam elsõ születésnapja. Anyukája kívánsága az volt, hogy Micimackós legyen, a szülinapi parti pedig körülbelül 20 fõs volt.
Amilyen még nálam nem volt, az a Micimackó, 3D-ben! Andi már jó néhány Micimackót készített, sõt egyik bejegyzésében fázisfotókat is feltett - ezeket igyekeztem a tudatomba vésni.
Persze, néha elfeledkezem arról, hogy a töltelék - fõleg egy ilyen faragott és fõleg egy ilyen viszonylag magas tortánál - igencsak fontos! Na, de ha nem is a legkellemesebb a saját hibámból tanulni, mégis ez a leghatékonyabb módszer...
Szóval kifaragtam Mackót, betöltöttem és másnap reggel bevontam. A töltelék lágy volt, a bevonás rémálom, a forma is rémálom, a Micimackó meg elkezdett szemmel láthatóan hízni! Ráadásul muszáj volt beleszúrni két szívószálat, mert ...

Folytats a blogon ... homoktorta.blogspot.com/2011/12/micim...

sponsored links

Keres?s